KENNIS OP MAAT
Omdat wij u graag op maat bedienen.

Wij houden ervan om onze passie en kennis met u te delen. Af en toe publiceren we tips die nuttig kunnen zijn voor één of meerdere types van professionals. Om u makkelijk door deze content te laten filteren, kan u hieronder kiezen om naar een pagina te gaan met inhoud die speciaal voor uw interesseveld werd gemaakt. Vindt u nog niet waar u naar op zoek was, dan horen we dat graag.

Veel leesplezier!

Selecteer uw interesseveld:
Alles bekijken
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
TIPS VOOR PROFESSIONALS
De artikelen in ons kenniscentrum.
Ons team is continu bezig met het aanvullen van ons kenniscentrum. Op dit moment is er nog geen info voor uw interessegebied gepubliceerd. Spiek af en toe eens op onze pagina of schrijf u alvast in op onze nieuwsbrief. Zit u met een prangende vraag, aarzel niet ons te contacteren.
Aanbevolen voor :
Duurzaamheid
Verpakking
Efficiëntie
Van honingraatkarton naar duurzame bescherming van uw producten.

Maxime Dendauw

Honingraatkarton staat in de verpakkingsindustrie bekend om zijn opmerkelijke sterkte en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor het beschermen van producten tijdens opslag en transport. Bij Europal Packaging hebben we de verwerking van honingraatkarton tot een kunst verheven, waarbij we ons richten op maatwerk en duurzaamheid. In deze blogpost verkennen we de diverse verwerkingsmogelijkheden van honingraatkarton en hoe deze bijdragen aan een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing.
Aanbevolen voor :
Duurzaamheid
Efficiëntie
Verpakking
De waarde van Inside Printing voor duurzaamheid en de circulaire economie.

Maxime Dendauw

Bij Europal Packaging zetten we ons volledig in voor duurzaamheid en de bevordering van de circulaire economie. Een van de innovatieve manieren waarop we dit doen, is door de focus te leggen op binnenbedrukking van verpakkingen. Dit initiatief biedt niet alleen een unieke kans voor merken om te communiceren met hun klanten, maar speelt ook een cruciale rol in het verlengen van de levensduur van verpakkingen.
Aanbevolen voor :
Efficiëntie
Duurzaamheid
Financieel
De voordelen van dozen met automatische bodem.

Het kenmerk van een autolock golfkartonnen doos is de gebruiksvriendelijkheid. In tegenstelling tot traditionele dozen die handmatige montage, tijdrovend tapen en het risico op onjuiste sluiten met zich meebrengen, zijn autolock dozen een game changer. Ze hebben een slim ontwerp dat snelle en eenvoudige toepassing mogelijk maakt - met slechts een eenvoudige vouwbeweging is de doos klaar voor gebruik. Dit versnelt niet alleen het inpakproces, maar vermindert ook de werkdruk voor de operators, waardoor ze zich op andere kritieke taken kunnen richten, en zo de algehele productiviteiten efficiëntie verhogen.
Aanbevolen voor :
Verpakking
Efficiëntie
Inside printing in de strijd tegen vervalsing.

Binnenbedrukking op verpakkingen is een waardevol hulpmiddel dat productpresentatie kan verbeteren, extra informatie kan bieden, vervalsing kan voorkomen en een unieke klantenbeleving kan creëren. Door gebruik te maken van binnenbedrukking, kunt u een extra laag van ontwerp en branding toevoegen aan de verpakking, waardoor uw product zich onderscheidt van de concurrentie en aantrekkelijk is voor klanten.
Blijft u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen?
Bedankt! Uw emailadres werd goed verstuurd.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Ontmoet ons in één van onze sites of op onze sociale media.
Europal Twelve

Beneluxpark 35
8500 KORTRIJK
BELGIUM

Europal Blandain

Rue du petit Tilleul 3
7522 BLANDAIN
BELGIUM

Europal Mouscron

Avenue Anne Franck 5
7700 MOUSCRON
BELGIUM