KENNIS OP MAAT
Omdat wij u graag op maat bedienen.

Wij houden ervan om onze passie en kennis met u te delen. Af en toe publiceren we tips die nuttig kunnen zijn voor één of meerdere types van professionals. Om u makkelijk door deze content te laten filteren, kan u hieronder kiezen om naar een pagina te gaan met inhoud die speciaal voor uw interesseveld werd gemaakt. Vindt u nog niet waar u naar op zoek was, dan horen we dat graag.

Veel leesplezier!

Selecteer uw interesseveld:
Alles bekijken
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
TIPS VOOR PROFESSIONALS
De artikelen in ons kenniscentrum.
Ons team is continu bezig met het aanvullen van ons kenniscentrum. Op dit moment is er nog geen info voor uw interessegebied gepubliceerd. Spiek af en toe eens op onze pagina of schrijf u alvast in op onze nieuwsbrief. Zit u met een prangende vraag, aarzel niet ons te contacteren.
Aanbevolen voor :
Verpakking
Efficiëntie
Inside printing in de strijd tegen vervalsing.

Binnenbedrukking op verpakkingen is een waardevol hulpmiddel dat productpresentatie kan verbeteren, extra informatie kan bieden, vervalsing kan voorkomen en een unieke klantenbeleving kan creëren. Door gebruik te maken van binnenbedrukking, kunt u een extra laag van ontwerp en branding toevoegen aan de verpakking, waardoor uw product zich onderscheidt van de concurrentie en aantrekkelijk is voor klanten.
Aanbevolen voor :
Efficiëntie
Financieel
Waarom de snelle productie van uw kartonnen doos u zekerheid biedt?

Het is geen geheim dat Europal Packaging de notie “Fastest Box Maker” hoog in het vaandel draagt. Als innovatieve producent van op papier gebaseerde verpakking koppelt Europal creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid aan een razendsnelle productie. Allemaal goed, maar wat betekent dit nu voor u? We zetten de voordelen van snelle productie graag voor u op een rijtje.
Aanbevolen voor :
Financieel
Duurzaamheid
Efficiëntie
Hoe de D-urable Fluting van Europal de KPI's van de toeleveringsketen beïnvloedt?

Naarmate bedrijven streven naar duurzaamheid en efficiëntie in hun supply chain-processen, speelt de keuze van verpakkingsmaterialen een cruciale rol. Europals' D-urable fluting, een type golfkarton verpakkingsmateriaal, heeft aan populariteit gewonnen vanwege de vele voordelen. In dit artikel gaan we na hoe de D-urable fluting van Europal van invloed is op de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI's) van een toeleveringsketenproces, waaronder een kleiner verpakkingsformaat, een lagere koolstofvoetafdruk, een betere drukkwaliteit en een betere dimensionering van dozen.
Aanbevolen voor :
Efficiëntie
Verpakking
Onze tips voor een geslaagde Black Friday.

Internationale kortingsdagen zoals Black Friday zijn met de jaren uitgegroeid tot stevige verkoop pieken, in het bijzonder voor e-commerce spelers. Voor bedrijven met een divers productengamma en waarbij de consument vaak een ‘next day’ levering verwacht is het een extra uitdaging voor de fulfilment collega’s om de eindklant tevreden te houden. De verwachtingen liggen hoog en naast een snelle, correcte levering is de “unboxing experience” inmiddels integraal onderdeel van de merkbeleving. Kortom, zelfs in drukke periodes moeten de puntjes op de i worden gezet.
Blijft u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen?
Bedankt! Uw emailadres werd goed verstuurd.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Ontmoet ons in één van onze sites of op onze sociale media.
Europal Twelve

Beneluxpark 35
8500 KORTRIJK
BELGIUM

Europal Blandain

Rue du petit Tilleul 3
7522 BLANDAIN
BELGIUM

Europal Mouscron

Avenue Anne Franck 5,
7700 MOUSCRON
BELGIUM