April 3, 2024
Van honingraatkarton naar duurzame bescherming van uw producten.
Aanbevolen blog voor de volgende focus :
Duurzaamheid
Verpakking
Efficiëntie

Prototyping met onze plotter

De eerste stap in het creëren van een effectieve verpakkingsoplossing is vaak het prototyping. Met onze geavanceerde plotter kunnen we snel en efficiënt prototypes van verpakkingen ontwikkelen. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige modellen te produceren die de werkelijke producten nauwkeurig beschermen. Prototyping is cruciaal voor het testen van de pasvorm, de sterkte en de duurzaamheid van de verpakking voordat deze in productie wordt genomen. Door gebruik te maken van onze plotter voor prototyping, kunnen klanten zien en voelen hoe hun producten zullen worden beschermd, wat zorgt voor een hoge mate van tevredenheid en vertrouwen in het eindresultaat.

Kleine runs via onze industriële plotter

Voor klanten die behoefte hebben aan kleine series verpakkingen, biedt onze industriële plotter de perfecte oplossing. Deze technologie stelt ons in staat om kleine hoeveelheden honingraatkarton verpakkingen te produceren zonder de noodzaak voor dure matrijzen of gereedschappen. Dit is ideaal voor klanten die custom verpakkingen nodig hebben voor beperkte productseries of prototypes. Onze industriële plotter garandeert niet alleen een snelle productie en levering, maar zorgt ook voor een consistente kwaliteit over elke batch, waardoor het een kosteneffectieve en flexibele optie is voor kleinere volumes. 

Volume via die-cut procédé

Voor grotere productievolumes gebruiken we het die-cut procédé. Deze methode maakt het mogelijk om honingraatkarton verpakkingen op grote schaal te produceren, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiëntie en schaalbaarheid. Het die-cut procédé maakt gebruik van op maat gemaakte snijvormen om het karton snel en nauwkeurig te snijden, wat resulteert in een hoge consistentie en kwaliteit over grote aantallen. Dit proces is bijzonder kostenefficiënt voor grote oplages, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor klanten die hun productie willen opschalen zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid.

Duurzaamheid op de voorgrond

Bij Europal Packaging zetten we ons in voor duurzaamheid. Honingraatkarton is een uitstekend voorbeeld van onze toewijding aan milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. Gemaakt van gerecycleerd papier en volledig recyclebaar, biedt het een sterke, maar lichtgewicht bescherming voor een breed scala aan producten. Door te kiezen voor honingraatkarton ondersteunen onze klanten niet alleen hun duurzaamheidsdoelstellingen, maar dragen ze ook bij aan een vermindering van de impact op het milieu.

Conclusie

De flexibiliteit en duurzaamheid van honingraatkarton maken het tot een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. Bij Europal Packaging bieden we diverse verwerkingsmogelijkheden om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen, van prototyping tot kleine runs en grootschalige productie. Door te investeren in geavanceerde technologieën en processen, streven we ernaar om niet alleen onze klanten te bedienen, maar ook een positieve impact te hebben op het milieu.

LEES MEER
Artikels die u ook kunnen interesseren.
News
De waarde van Inside Printing voor duurzaamheid en de circulaire economie.

Maxime Dendauw

News
De voordelen van dozen met automatische bodem.

Blijft u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen?
Bedankt! Uw emailadres werd goed verstuurd.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Ontmoet ons in één van onze sites of op onze sociale media.
Europal Twelve

Beneluxpark 35
8500 KORTRIJK
BELGIUM

Europal Blandain

Rue du petit Tilleul 3
7522 BLANDAIN
BELGIUM

Europal Mouscron

Avenue Anne Franck 5
7700 MOUSCRON
BELGIUM