A stack of pre-made plano corrugated cardboard boxes.
Partner in het verpakkingsproces in tal van sectoren.
PRATEN OVER UW sector-behoefte
Een selectie van sectoren.
Automobielsector

Kostenefficiëntie staat voorop in de autosector, niet enkel bij de productie maar ook bij de verpakking. Een heikel punt in de automotive industry is het veilig transporteren van onderdelen. Of het nu gaat over autodeuren, bumpers, motoren, auto-onderdelen of andere zware stukken, wij zorgen voor een extra stevige kartonnen verpakking met ons heavy duty golfkarton, afgestemd op uw specifieke producten.

E-commerce

De verpakking van uw product is de eerste eyecatcher. Het kan een ongelooflijk selling point zijn en kan dus maar beter een zekere overtuigingskracht uitstralen. Het Design & Experience Center helpt u het belevingsniveau van uw klant – of de eindklant – te maximaliseren, door zowel de vorm als de buiten- én binnendruk van de doos kritisch te benaderen.

Voeding & bevroren voeding

Voeding wordt vaak in bulk verpakt en vervoerd in grote containers over land, zee of in de lucht. Ze moeten zo compact mogelijk verpakt worden, zodat er zoveel mogelijk units in één container passen. Bovendien moeten ze beschermd worden en zonder ladingverlies aankomen op hun bestemming. Voor elk van deze verpakkingsnoden krijgt u een oplossing.

Meubilair & decoratie

U levert uw meubelen en decoratie het liefste zonder deuken of krassen. Met onze stevige kartonnen verpakkingen garanderen we dat uw producten vast in de doos zitten. Zo kunnen ze niet heen en weer schuiven en reduceert u de kans op beschadiging aanzienlijk.

Investeringsgoederen

Kostbare en dure goederen vervoeren is altijd delicaat. U hebt er alle belang bij om ze onbeschadigd te leveren. Met onze heavy duty golfkarton verpakking bent u zeker van de beste bescherming. Met verpakkingen op maat kiest u ervoor om overbodig verpakkingsmateriaal te elimineren.

Pharma

In de farmaceutische sector staat veiligheid voorop. Uw verpakking moet duidelijke veiligheidsvoorschriften vermelden voor de gebruiker en voor de transporteur. Maximale bescherming, extra stevigheid en traceerbaarheid zijn hier uitermate belangrijk.

Aardappelen, Groeten & Fruit

Bedrijven in deze sector maken onder meer gebruik van zogenaamde AGF-trays. Europal Packaging staat hen graag bij voor het produceren en/of opzetten van deze specifieke verpakkingsvormen.

Keukens & badkamers

Vergelijkbaar aan de bredere meubilair & decoratiesector, heeft ook deze sector behoefte aan optimale verpakkingsoplossingen. In het bijzonder onze Limitless Packaging oplossingen bieden hier een boost in efficiëntie.

Inspelen op de behoefte van uw sector.
PRATEN OVER UW SECTOR
Stacked boxes on pallets.
Ik zie mijn sector hier niet tussen staan.
Blijft u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen?
Bedankt! Uw emailadres werd goed verstuurd.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Ontmoet ons in één van onze sites of op onze sociale media.
Europal Twelve

Beneluxpark 35
8500 KORTRIJK
BELGIUM

Europal Blandain

Rue du petit Tilleul 3
7522 BLANDAIN
BELGIUM

Europal Mouscron

Avenue Anne Franck 5
7700 MOUSCRON
BELGIUM