October 8, 2023
Inside printing in de strijd tegen vervalsing.
Aanbevolen blog voor de volgende focus :
Verpakking
Efficiëntie

Naast de verbetering van de productpresentatie, kan binnenbedrukking ook worden gebruikt om belangrijke informatie over het product op te nemen, zoals gebruiksaanwijzingen, ingrediënten, waarschuwingsetiketten, etc. Dit is vooral nuttig voor producten die specifieke instructies vereisen voor veilig en effectief gebruik, omdat het ervoor zorgt dat klanten toegang hebben tot deze informatie, zelfs nadat de verpakking is geopend.

Een van de belangrijke voordelen van binnenbedrukking is de mogelijkheid om vervalsing te verminderen. Vervalsing is een belangrijk issue in veel industrieën, omdat valse producten schadelijk kunnen zijn voor consumenten en de reputatie van legitieme merken kunnen beschadigen. Door informatie of ontwerpen op de binnenkant van de verpakking op te nemen, kunt u het voor vervalsers moeilijker maken om nauwkeurige kopieën van de verpakking te produceren.  

Samengevat kan binnenbedrukking als een extra beveiligingslaag fungeren en het voor vervalsers moeilijker maken om overtuigende namaakproducten te produceren. Dit kan de reputatie van uw merk beschermen, het risico op consumentenschade verminderen en het vertrouwen van consumenten in uw product verhogen.

LEES MEER
Artikels die u ook kunnen interesseren.
News
Van honingraatkarton naar duurzame bescherming van uw producten.

Maxime Dendauw

News
De waarde van Inside Printing voor duurzaamheid en de circulaire economie.

Maxime Dendauw

Blijft u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen?
Bedankt! Uw emailadres werd goed verstuurd.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Ontmoet ons in één van onze sites of op onze sociale media.
Europal Twelve

Beneluxpark 35
8500 KORTRIJK
BELGIUM

Europal Blandain

Rue du petit Tilleul 3
7522 BLANDAIN
BELGIUM

Europal Mouscron

Avenue Anne Franck 5
7700 MOUSCRON
BELGIUM