October 8, 2023
Waarom de snelle productie van uw kartonnen doos u zekerheid biedt?
Aanbevolen blog voor de volgende focus :
Efficiëntie
Financieel

1. De zekerheid van een optimale instroom aan verpakkingsmateriaal.

In onzekere tijden kan u om verschillende redenen beslissen om een grote voorraad aan te houden van een hele reeks kartonnen verpakkingsmaterialen. Een moeilijk evenwicht, denken we maar aan de ecommerce markt met zijn veelvoud aan vormen en maten. Op die momenten hebt u behoefte aan een ervaren partner die met u meedenkt en een gezond evenwicht vindt tussen wat (minimaal) preventief of in functie van de wijzigende behoefte snel wordt geproduceerd. Dankzij deze mix van mogelijkheden vermijdt u maximaal dat één of meerdere van uw doosformaten uitgeput geraakt met alle gevolgen van dien.

2. De zekerheid van een weloverwogen “total cost of ownership”.

De beheersing van de TCO binnen uw supply chain is een proces van continue optimalisatie. Kiezen voor snelle productie laat u onder meer toe om: zo weinig mogelijk kartonvoorraad aan te houden, uw werkkapitaal zo efficiënt mogelijk in te zetten, minder lucht te vervoeren door het gebruiken van de juiste doos, uw karton verpakking punctueel bij te sturen voor de beste klantervaring, … Deze factoren en nog zo veel meer houden uw TCO slank en de “unboxing” ervaring van uw eindklant blijvend op punt.

3. De zekerheid van een “Power Team” met hun klantgerichte reactiviteit.

Europal Packaging dankt haar innovatief karakter en haar klantgerichte reactiviteit aan een sterk team van medewerkers. Zonder de positieve inzet van collega’s van fabrieksvloer tot management, geen razendsnelle productie, geen best-in-class producten en geen “out-of-the-box” oplossingen voor onze partners in onze eigen R&D en Experience Center. Kortom, een heus team aan “power players” om (snel) met u mee te denken!

4. De zekerheid dat u met ons streeft naar duurzaam verpakken.

Meer dan ooit is het bewust omgaan met energie en milieu van primordiaal belang. Kiezen voor karton als grondstof voor het verzenden van uw producten & kiezen om zo weinig mogelijk lucht te vervoeren zijn belangrijke stappen in het reduceren van uw ecologische voetafdruk. Met Europal Packaging kiest u bovendien voor een partner waar duurzaamheid diep verankerd is in de processen.

LEES MEER
Artikels die u ook kunnen interesseren.
News
Van honingraatkarton naar duurzame bescherming van uw producten.

Maxime Dendauw

News
De waarde van Inside Printing voor duurzaamheid en de circulaire economie.

Maxime Dendauw

Blijft u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen?
Bedankt! Uw emailadres werd goed verstuurd.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het opnieuw.
Ontmoet ons in één van onze sites of op onze sociale media.
Europal Twelve

Beneluxpark 35
8500 KORTRIJK
BELGIUM

Europal Blandain

Rue du petit Tilleul 3
7522 BLANDAIN
BELGIUM

Europal Mouscron

Avenue Anne Franck 5
7700 MOUSCRON
BELGIUM